Особливості співробітництва України з ГАТТ/СОТ - Бубир, А.С. (Харків: ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2019)
Вступ України до СОТ відкрив перспективи для розвитку національної економіки і виходу нашої держави на «світовий торговельний ринок». Хоча членом Світової організації торгівлі Україна є з 16 травня 2008 року, фактично як повноправний партнер СОТ вона стала у квітні 2016 року, коли у Женеві вперше успішно пройшла «процедуру регулярних оглядів торгівельної політики країн-членів СОТ» [2]. Результатом цього стало підписання 18 травня Угоди зі СОТ про державні закупівлі (Agreement on Government Procurement, GPA).
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; норвезько-українська конференція; співробітництво України з ГАТТ/СОТ