Формування професійної компетентності майбутніх інженерів-педагогів в системі дистанційного навчання в процесі професійної підготовки (на прикладі ННІ «УІПА» Каразінського університету) - Левицький, Станіслав Валерійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Мета дослідження – теоретично обґрунтувати, розробити та частково експериментально перевірити методику формування професійної компетентності викладачів ЗВО в системі дистанційного навчання в УІПА.

The purpose of the study is to theoretically substantiate, develop and partially experimentally verify the methodology of formation of professional competence of teachers of higher education institutions in the system of distance learning at UIPA.
Керівник роботи : Нижник Олександр Степанович, кандидат наук, доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; підвищення кваліфікації викладачів ЗВО; професійна компетентність викладача; структура професійної компетентності викладача; дистанційне навчання; методика формування професійної компетентності викладача ЗВО в системі дистанційного навчання; improving the qualifications of higher education teachers; teacher professional competence; the structure of teacher professional competence; distance learning; methods of forming the professional competence of higher education teachers in the distance learning system