Інноваційна модель менеджменту зайнятості - Нечай, Ірина Леонідівна; Nechai, Iryna (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
Магістерська робота присвячена дослідженню впровадження інноваційних підходів в управлінні зайнятістю в Україні. У першому розділі розглянуті теоретичні основи менеджменту зайнятості, її роль на ринку праці та значення для економіки країни. Далі досліджуються формування інноваційного типу зайнятості в Україні, а також закордонний досвід управління зайнятістю. Другий розділ присвячений сучасному стану інноваційних підходів у сфері зайнятості, включаючи проблеми реалізації інноваційної моделі та її вплив на ринок праці. У третьому розділі розглядаються шляхи вдосконалення інноваційної моделі управління зайнятістю, а також оцінка ефективності запропонованих заходів. У висновках узагальнено отримані результати і визначено напрямки подальшого вдосконалення управління зайнятістю в Україні.
Innovative model of employment management
Науковий керівник роботи: Бублій Максим Петрович, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри управління персоналом та економіки праці
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; зайнятість населення; інноваційна модель; ринок праці; менеджмент