Натяк як об’єкт концептуального аналізу - Бєлозьорова, О.М. (Кіровоград: РВВКДПУ ім. В.Винниченко, 2012)
Стаття присвячена комплексному аналізу специфіки репрезентації концепту ANDEUTUNG у сучасному німецькомовному дискурсі. Виявляються і описуються способи дискурсивної реалізації цього концепту, змістові ознаки концепту ANDEUTUNG в німецькій концептосфері.
Олена Бєлозьорова – кандидат філологічних наук, доцент кафедри німецької та французької мов Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна
Keywords: концепт; дискурс; натяк; імпліцитний; мовленнєвий акт; вербалізація; експлікація; тактика