Полиномы Стирлинга и одно разложение на простейшие дроби - Калюжный, Владимир Николаевич; Калюжний, Володимир Миколайович (Харьков : Издательство при Харьковском государственном университете, 1983)
Вводиться поняття полінома Стірлінга, коефіцієнти якого при розкладанні за ступенями незалежної змінної є добутком чисел Стірлінга. Основним завданням нотатки є розкладання на найпростіші дроби дробового виразу, у чисельнику якого 1, а знаменник дорівнює зведеній у натуральний ступінь різниці між зведеним у натуральний ступінь невідомим і 1.
Keywords: числа Стірлінга; мультиплікативна група поля; представлення группи; базіс