Popular songs as a means of teaching grammar - Пєшкова, О.Г.; Жарінова, Є.Г. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2017, 2017)
Матеріали зі збірника "Методичні та психолого-педагогічні проблеми викладання іноземних мов на сучасному етапі: шляхи інтеграції школи та ВНЗ"
с. 141 у збірнику "Методичні та психолого-педагогічні проблеми викладання іноземних мов на сучасному етапі: шляхи інтеграції школи та ВНЗ"
Keywords: songs; popular songs; grammar; teaching grammar