Cтруктура навчального комплексу з російської мови для іноземних студентів-медиків - Алексєєнко, Т.М.; Манівська, Т.Є.; Алексеенко, Т.Н.; Манивская, Т.Е.; Alekseenko, T.M.; Manivskaya, T.E. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Центр міжнародної освіти, 2009)
У статті презентується навчальний комплекс для іноземних студентів -медиків 1 курсу та дається опис принципів його побудови та змісту.
Cтруктура учебного комплекса по русскому языку для иностранных студентов-медиков
STRUCTURE OF THE EDUCATINAL COMPLEX IN LANGUAGE FOR THE FOREING MEDICAL STUDENTS
Construction and contents principles of the training complex oriented towards the foreign first year medical students have been presented and described in this article.
Keywords: complex; construction principles; grammar; medical-biological sphere; комплекс; принципы построения; грамматика; медико-биологический профиль; комплекс; принципи побудови; граматика; медико-біологічний профіль