Підвищення ефективності рекламної діяльності підприємства - Свиридов, Микола Олексійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Актуальність дослідження визначається сучасними тенденціями розвитку ринку та конкурентного середовища. У нинішніх умовах глобалізації та стрімкого розвитку цифрових технологій, підприємства змушені шукати нові шляхи для забезпечення своєї конкурентоспроможності та збільшення прибутків. Рекламна діяльність є одним із важливих інструментів досягнення цих цілей, адже ефективна реклама сприяє підвищенню впізнаваності бренду, залученню нових клієнтів і збільшенню обсягів продажів. Об’єктом дослідження є рекламна діяльність підприємства ПрАТ «Фірма «Полтавпиво». Предметом дослідження є методи та інструменти підвищення ефективності рекламної діяльності підприємства. Мета даної роботи полягає у тому, щоб оцінити ефективність рекламної діяльності на прикладі ПрАТ «Фірма «Полтавпиво». Згідно з поставленою метою, було визначено такі завдання: визначити поняття та історію розвитку реклами; проаналізувати класифікацію видів реклами та основні її функції; дослідити організацію рекламної діяльності на підприємстві; розглянути загальну характеристику підприємства; проаналізувати характеристику рекламної діяльності підприємства; виявити рекомендації щодо покращення ефективності рекламної діяльності підприємства.
Increasing the effectiveness of the Company's Advertising Activities
Керівник роботи: Москаленко Каріна Ігорівна, кандидат економічних наук, кафедра управління та адміністрування, Навчально-науковий інститут «Каразінська школа бізнесу»
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; реклама; advertising; рекламна діяльність на підприємстві; advertising activities at the enterprise; конкурентоспроможність; competitiveness