Правова характеристика представника роботодавця - Касьянова, Є.Е. (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2012)
Касьянова Євгенія Едуардівна, студент - cпеціаліст юридичного факультету Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна
Keywords: трудове право; роботодавець; представник роботодавця; юридична особа; фізична особа-підприємець