Феномен замкненого простору: явні й приховані смисли (на матеріалі великої епіки І. Франка) - Матвєєва, Т.С. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2005)
В статье предпринята попытка на материале большой эпики И. Франко исследовать феномен замкнутого пространства. The article attempts to study the phenomenon of enclosed space on the material of I. Franko's great epics.
Keywords: замкнений простір; Франко Іван; самоізоляція; самоаналіз