Библиография работ И. Л. Шермана и литературы о нем - Швалб, Михаил Григорьевич; Прокопова, Валентина Денисовна; Унучек, Валентина Ивановна; Марченко, Светлана Ростиславовна; Швалб, Михайло Григорович; Прокопова, Валентина Денисівна; Унучек, Валентина Іванівна; Марченко, Світлана Ростиславівна (Харьков : Издательство Харьковского национального университета имени В. Н. Каразина, 2014)
Покажчик містить перерелік праць видатного українського історика та історіографа, професора Харківського університету І. Л. Шермана (1911–1989) та літератури про нього.
Бібліографія робіт І. Л. Шермана та літератури про нього
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Шерман Ісай Львович (1911-1989); Харківський університет, Iсторичний факультет; професор Харківського університету; бібліографічний покажчик