Бізнес-комунікації : методичні вказівки до практичних робіт для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти напряму галузі знань 07 «Управління та адміністрування»[Електронний ресурс] - Чобіток, Вікторія Іванівна; Chobitok, Viktoriia (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Дисципліна «Бізнес-комунікації» спрямована на формування у здобувачів вищої освіти цілісного розуміння сутності, ролі та особливостей ділової комунікації в сучасному бізнес-середовищі. Вона охоплює різноманітні питання організації професійної взаємодії: від базових понять і класифікації комунікацій до спеціалізованих напрямів, зокрема міжкультурної комунікації, ділових переговорів, протидії маніпуляціям, управління конфліктними ситуаціями, внутрішнього PR, публічних виступів та інших аспектів.

The discipline «Business Communication» is aimed at developing in higher education students a holistic understanding of the essence, role and features of business communication in the modern business environment. It covers various issues of organizing professional interaction: from basic concepts and classification of communications to specialized areas, in particular intercultural communication, business negotiations, countering manipulation, conflict management, internal PR, public speaking and other aspects.
Business communications : methodological guidelines for practical work for students of the second (master's) level of higher education in the field of knowledge 07 «Management and Administration» [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; комунікації у бізнесі; психологія бізнес-комунікацій; етика; маніпуляція у переговорах; внутрішній pr; письмові бізнес-комунікації; публічні виступи; business communications; psychology of business communications; ethics; manipulation in negotiations; internal PR; written business communications; public speaking