Конфлікт інтересів у сучасному українському суспільстві: взаємодія та технологія посередництва - Довбня, О.М.; Довбня, О.М. (Харківський національний університет імені В.Н.Каразіна, 2012)
Розкривається проблема взаємодії владних структур із суспільством, соціальними групами, аналізуються негативні наслідки невміння протистояти конфліктним ситуаціям. Розглядаються шляхи формування механізмів функціонування громадянського суспільства, що стають перешкодою насильству як способу розв’язання конфліктів.
КОНФЛИКТ ИНТЕРЕСОВ В СОВРЕМЕННОМ УКРАИНСКОМ ОБЩЕСТВЕ: ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ И ТЕХНОЛОГИЯ ПОСРЕДНИЧЕСТВА
CONFLICT OF INTERESTS IN CONTEMPORARY UKRAINIAN SOCIETY: INTERACTION AND TECHNOLOGY OF MEDIATION
Keywords: громадянське суспільство; политический конфликт; political parties