Корпоративний проект „Метабібліографія Харківщини”: стан реалізації, перспективи розвитку - Глазунова, Л.В.; Антонова, В.Р. (Центральна наукова бібліотека Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, 2014)
Розглянуто стан реалізації корпоративного проекту „Метабібліографія Харківщини”, який очолює Харківська державна наукова бібліотека ім. В. Г. Короленка. Охарактеризовано основні кроки щодо розробки інструктивно-методичної бази, методики та технології корпоративної взаємодії учасників, якими є провідні бібліотеки Харківщини.
Глазунова Л.В., заступник директора, Антонова В.Р., завідувач сектора Харківської державної наукової бібліотеки імені В.Г. Короленка.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; метабібліографія Харківщини; корпоративні бібліографічні ресурси; семінар-нарада директорів бібліотек 22-25 вересня 2014 р.