Сучасні тенденції та регіональні особливості інвестиційної діяльності в Харківській області - Нємець, Л.М.; Сегіда, К.Ю.; Редін, В.І. (My University, 2009)
В статті розглянуто особливості дослідження інвестиційної діяльності в межах сучасних галузевих та територі-альних аспектах. Визначено сучасні тенденції інвестиційної діяльності області. Розраховано ранговий показник кожного району за обсягами прямих інвестицій. Проведено ранжування та групування районів, виявлено територіальні особливості інвестиційної діяльності та їх причини.
Keywords: інвестиційна діяльність; графік Парето