Проблеми концептуализації поняття „механізм” у політичній аналітиці - Рубанов, В.В.; Rubanov, V. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2011)
Систематизуються основні підходи дослідження і визначення поняття „механізм” у науковій літературі. Розкривається сутність поняття „механізм” у політичній аналітиці та існуючі проблеми в його концептуалізації. Робиться висновок про те, що сьогодні ще не в повній мірі відпрацьований необхідний науковий інструментарій, який легітимізує застосування цього поняття у сучасній політичній аналітиці. The basic approaches of the research and definition of „mechanism" concept in scientific literature are systematized. The content of „mechanism" concept and existing problems of its conceptualisation are revealed in political analytics. In the conclusion it is said that the essential scientific definitions for legitimation of using this concept in modern political analytics has developed insufficiently.
Conseptualisation problems of „mechinism” concept in political analytics
Keywords: концептуалізація; механізм; політична аналітика; conceptualisation; political analytics; mechanism