Інформаційні системи та технології в логістиці - Григорова‐Беренда, Лариса Іванівна; Зайцева, Анна Сергіївна; Казакова, Надія Артурівна (My University, 2020)
Метою вивчення дисципліни є вивчення структури та етапи побудови інформаційних систем для використання їх під час управління поставками, рухом інформаційних потоків та можливості їх використання. Вивчення побудови і функціонування інформаційних технологій і систем в логістиці при роботі із зовнішньою та внутрішньою інформацією, що і є ключовою в логістиці. Системно вивчити методи застосування інформаційних систем в логістиці.
Видання містить програму навчальної дисципліни, методичні матеріали до практичних занять, організаційно‐методичні рекомендації до самостійної роботи студентів, теоретичні питання для підготовки до підсумкового контролю тощо.
Keywords: міжнародна логістика; інформаційні системи; інформаційні технології; логістична операція; інформаційні потоки; корпоративні інформаційні системи; електронна комерція; логістична інформація; інтелектуальний аналіз даних в логістиці; логістичний простір; електронна логістика; інформаційна безпека в логістичних системах; захист логістичної інформації; модель надання хмарних послуг; кейс; NFC мітка