День Європи в Україні : Видатні казкарі Європи [віртуальна виставка] - Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Центральна наукова бібліотека; Байрамова, Каріна Іванівна (Харків, 2020)
З 2003 року, у третю суботу травня, в Україні відзначається День Європи. У цьому році День Європи припадає на 16 травня. З кожним роком День Європи в Україні стає справою державного значення і відіграє важливу роль у формуванні громадської думки в Україні про майбутнє нашої держави у європейській сім’ї народів. Ще з давніх часів Україна є повноправною та невід’ємною частиною європейської спільноти. Цей день – чудовий привід вкотре засвідчити прагнення України жити в мирі та злагоді, будувати своє майбутнє в колі країн об’єднаної Європи. До цієї події ЦНБ підготувала віртуальну виставку «Видатні казкарі Європи».
Видатні казкарі Європи
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; казка; казкарі Європи