«Харьковский календарь» як атрибут губернського міста другої половини ХІХ – початку ХХ ст. - Янкул, Олексій Миколайович (Харків : ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2019)
Тези присвячені питанню про те, як статистико-інформаційний збірник «Харьковский календарь» (на 1869–1917 рр.) поступово став атрибутом Харкова, його своєрідною «візитною карткою». Автор дійшов висновку, що «Харьковский календарь» був невід’ємною частиною повсякденного життя губернії, оскільки в ньому відображалися процеси, які дозволяють побачити розвиток краю в означений час.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects