Менеджмент : практикум для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю D3 «Менеджмент», D5 «Маркетинг», D7 «Торгівля» [Електронний ресурс] - Кудінова, Марина Михайлівна; Kudinova, Marina; Козирєва, Олена Вадимівна; Kozyrieva, Olena; Тимохова, Галина Борисівна; Timohova, Galina (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Практикум охоплює практичні завдання, спрямовані на формування навичок та програмних компетентностей за наступними темами курсу: сутність менеджменту та його види, модель та якості сучасного менеджера, школи менеджменту, методи менеджменту, елементи середовища організації, ділова та корпоративна культура організації, функції менеджменту – планування, організування, мотивування та контролювання, керівництво та лідерство, влада та відповідальність, інформація та комунікації в організації, процес прийняття управлінських рішень. Видання розраховано на здобувачів вищої освіти, а також викладачів і спеціалістів.

The workshop covers practical tasks aimed at developing skills and programme competences on the following course topics: the essence of management and its types, model and qualities of a modern manager, schools of management, management methods, elements of the organisation's environment, business and corporate culture of the organisation, management functions - planning, organising, motivating and controlling, management and leadership, power and responsibility, information and communication in the organisation, and the process of making management decisions. The publication is intended for higher education students, as well as teachers and specialists.
Management : a Workshop for Students of the First (Bachelor's) Level of Higher Education in the Specialities D3 ‘Management’, D5 “Marketing”, D7 ‘Trade’ [Electronic Resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; менеджмент; управління; менеджер; організація; організаційні структури; функції менеджменту; методи менеджменту; інформація; керівництво; лідерство; корпоративна культура; прийняття рішень; management; governance; manager; organisation; organisational structures; management functions; management methods; information; management; leadership; corporate culture; decision-making