Біотехнологія мікроводоростей : методичні рекомендації для спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» - Голтвянський, Анатолій Володимирович (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
Методичні рекомендації для студентів біологічного факультету спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» містять рекомендації щодо вивчення дисципліни. Рекомендації складено відповідно до програми дисципліни «Біотехнологія мікроводоростей», яка викладається студентам 3 курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» біологічного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.
Keywords: мікроводорості; біотехнологія; NATURAL SCIENCES::Biology