Харківський університет. – 1958, 14 січня. – № 2 (916) - Харківський державний університет імені О.М. Горького (Харків, 1958)
Рік видання ХХІІ.
Keywords: Харківський університет; історія Харківського університету; університетська газета; кіностудія; університетська кіностудія; Андреасов Л.М., професор, керівник кінофотостудії