Вісник Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна. Серія «Філологія». Випуск 88 - Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2021)
Вісник містить оригінальні статті, присвячені актуальним проблемам сучасного літературознавства та мовознавства. Для науковців, аспірантів, докторантів, студентів філологічного напрямку та всіх, хто цікавиться проблемами філології.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; філологія