Латинська мова - Ярко, О.Ю. (Видавництво ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2006)
Методичний посібник розрахований на використання у процесі викладання курсу “Латинська мова” на юридичному факультеті. Він містить програму і тематичний план курсу, матеріали для практичних занять і самостійного вивчення, зразки контрольних робіт, питання до заліку, список рекомендованої літератури.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics::Classical philology::Latin language; юридична термінологія; латинська мова