Синтез нейромережевих і нечітких систем керування з використанням MATLAB : методичні вказівки до організації та планування самостійної роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за спеціальності 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка» [Електронний ресурс] - Канюк, Геннадій Іванович; Василець, Тетяна Юхимівна; Варфоломієв, Олексій Олексійович; Kaniuk, Gennadii; Vasylets, Tetiana; Varfolomiyev, Oleksiy (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
В методичних вказівках до організації та планування самостійної роботи студентів наведено стислу характеристику предмету, тематику лекційних та практичних занять за курсом, характеристику видів організації самостійної роботи при вивченні навчальної дисципліни. Видання призначене здобувачам вищої освіти освітнього ступеню «магістр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» зі спеціальності 174 Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка.

The methodological instructions for organizing and planning students' independent work provide a brief description of the subject, the topics of lecture and practical classes for the course, and a description of the types of organizing independent work when studying the academic discipline. The publication is intended for higher education applicants with a master's degree who are studying in the educational and professional program "Automation and Computer-Integrated Technologies" in the specialty 174 Automation, Computer-Integrated Technologies and Robotics.
Synthesis of neural network and fuzzy control systems using MATLAB : methodical instructions for organizing and planning independent work for students of the OS "master" speciality 174 Automation, computer-integrated technologies and robotics [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; TECHNOLOGY::Electrical engineering, electronics and photonics; нейромережева система; нейрорегулятор; нечіткі системи; fuzzy-регулятор; система МАТЛАБ; neural network system; neuroregulator; fuzzy systems; fuzzy regulator; MATLAB system