Організація професійно-методичної підготовки у майбутніх інженерів-педагогів на засадах компетентнісного підходу (на прикладі ННІ «УІПА» Каразінського університету) - Романов, Сергій Валерійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Мета дослідження: теоретично обґрунтувати, розробити та експериментально перевірити методику організації професійно-методичної підготовки майбутніх інженерів-педагогів на засадах компетентнісного підходу (на прикладі ННІ «УІПА» Каразінського університету).

The purpose of the research: to theoretically substantiate, develop and experimentally test the methodology of organizing vocational and methodical training of future engineers-teachers based on the competence approach (on the example of the Ukrainian engineering pedagogical academy).
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; професійно-методична підготовка; майбутній інженер-педагог; компетентнісний підхід; методика організації професійної підготовки; vocational training; future engineer-teacher; competence approach; methodology of organization of vocational training