Пам’яті В. О. Соболєва : [некролог] - (:unkn) unknown (Харкiв : Харкiвський нацiональний унiверситет iмені В. Н. Каразiна, 2009)
10 березня 2009 року перестало битися серце видатної людини – доктора соціологічних наук, професора кафедри прикладної соціології Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, блискучого вченого і талановитого педагога Василя Олександровича Соболєва.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Sociology::Sociology of Law; Харківський нацiональний унiверситет iмені В. Н. Каразiна; професор Харківського університету; Соболєв Василь Олександрович (1940-2009)