Правознавство: матеріали до семінарських занять та самостійної роботи студентів [Електронний ресурс] - Божко, Дар’я Валеріївна; Хабарова, Тетяна Володимирівна; Bozhko, Daria; Khabarova, Tetiana (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
Матеріали до семінарських занять та самостійної роботи студентів містять тематичний план навчальної дисципліни, методичні вказівки до семінарських занять, матеріали до самостійної роботи студентів, критерії оцінювання відповідей на семінарських заняттях. Рекомендовано для студентів першого курсу бакалаврського рівня вищої освіти.
Jurisprudence: materials for seminars and individual students' work [Electronic resource]
Keywords: правознавство; право; конституційне право; адміністративне право; цивільне право; кримінальне право; трудове право; сімейне право; jurisprudence; law; constitutional law; administrative law; civil law; criminal law; labor law; family law