Програмна модель платформи з багатьма провідними поворотними колесами - Кириченко, Олександр Сергійович; Kyrychenko, O. S. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка програмної моделі платформи з багатьма провідними поворотними колесами. Об’єктом дослідження є програмна модель платформи з багатьма провідними поворотними колесами, яка дозволяє забезпечити маневреність та ефективність робототехнічних систем. Предмет дослідження – програмна модель платформи з багатьма провідними поворотними колесами для автономних транспортних засобів. Проблема, яка вирішується в кваліфікаційній роботі полягає в тому, щоб створивши програмну модель платформи з багатьма провідними колесами, збільшити прохідність ті маневреність таких платформ.

The purpose of the qualification work is to develop a software model of a platform with many leading rotary wheels. The object of research is a software model of a platform with many leading rotary wheels, which allows to ensure the maneuverability and efficiency of robotic systems. The subject of research is a software model of a platform with many leading swivel wheels for autonomous vehicles. The problem that is solved in the qualification work is to create a software model of a platform with many driving wheels to increase the passability and maneuverability of such platforms.
Науковий керівник: Котвицький Альберт Тадеушевич, кандидат фізико-математичних наук, доцент
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; провідні колеса; платформа; wolfram; програмна модель; drive wheels; platform; software model