«Вісник Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна» 1980–2008 рр. (№ 201–800) : бібліогр. покажч. Ч. 1. Покажчик змісту. Ч. 2. Допоміжний апарат до покажчика змісту - Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна (Х. : ХНУ імені В. Н. Каразина, 2012)
Даний бібліографічний покажчик продовжує розкривати зміст головного періодичного видання вузу – «Вісника Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна». Попередні, які розкривали зміст № 1–200, вийшли у 1984–1990 рр. У першій частині даного покажчика наводиться зміст № 201–800 «Вісника…» за 1980–2008 рр. Друга частина містить допоміжний апарат: іменний покажчик, покажчики назв номерів «Вісника…» та номерів за галузями наук, покажчик прізвищ відповідальних редакторів. Видання буде корисним науковцям різних галузей знань, аспірантам та студентам усіх спеціальностей.
Укладачі: С. Б. Глибицька, С. Р. Марченко, Ю. Ю. Полякова Редактори частини 1: А. А. Гужва (серії «Філософія», «Хімія»), А. О. Давидова, О. С. Журавльова (серія «Філологія»), С. Р. Марченко (серії «Геологія. Географія. Екологія», «Економіка»), Ю. Ю. Полякова (серія «Філологія»), В. М. Скоробогатов (серії «Валеологія», «Економіка», «Педагогіка», «Політологія», «Право», «Психологія», «Соціологія», «Філософія»), Г. В. Штан (серія «Історія»), М. П. Яценко ( серії «Біологія», «Математика», «Радіофізика та електроніка», «Фізика») Редактори частини 2: С. С. Богданова, О. С. Журавльова, С. Р. Марченко, Ю. Ю. Полякова, Г. В. Штан, О. А. Яковенко.
Keywords: бібліографічний покажчик; «Вісник Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна»; Харківський університет; Глибицька С.Б.; Полякова Ю.Ю.; Марченко С.Р.; Центральна наукова бібліотека