Учасники господарського процесу - Сушко, М.О. (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2012)
Сушко Марина Олександрівна – студент-магістр юридичного факультету, заочного відділення Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна
Keywords: сторони; судовий процес; позов; процесуальні права; суд