Туристсько-рекреаційне картографування сільського адміністративного району - Прасул, Ю.І. (My University, 2009)
Стаття присвячена актуальним питанням турустсько-рекреаційного картографування. Увага приділена сільському адміністративному району як перспективній території для подальшого розвитку туризму та реакреацій. Характерні риси та пропозиції зі структури і змісту картографічної туристсько-рекреаційної системи апробовані на прикладі серії карт Краснокутського району з викладенням у даній публікації.
Keywords: туристсько-рекреаційне картографування; сільський туризм; серія карт