Список лицам, служащим по Императорскому Харьковскому университету. 1913 - (:unkn) unknown (Харьков : Типо-Литография М. Сергеева и К. Гальченка, 1913)
Список штатных и внештатных сотрудников Харьковского университета включает : ректора, заслуженных ординарных профессоров, состоящих вне штата, ординарных и экстраординарных профессоров, приват-доцентов, лекторов, лаборантов, ассистентов, прозекторов, ординаторов, библиотекаря и помощников библиотекаря, а также служащих по делопроизводству, хозяйственной и медицинской части университета.

Список штатних та позаштатних співробітників Харківського університету включає: ректора, заслужених ординарних професорів, що перебувають поза штатом, ординарних та екстраординарних професорів, приват-доцентів, лекторів, лаборантів, асистентів, прозекторів, ординаторів, бібліотекаря та помічників бібліотекаря, а також службовців з діловодства, господарської та медичної частини університету.
Список осіб, які служать у Імператорськім Харківськім університеті. 1913
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Харьковский Императорский университет; история Харьковского Университета; Харківський Імператорський університет; історія Харківського Університету