Лідерство та партнерство у цифровому суспільстві : організація самостійної роботи здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня [Електронний ресурс] - Хижняк, Лариса Михайлівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Навчальне видання містить методичні поради щодо організації вивчення навчальної дисципліни «Лідерство та партнерство у цифровому суспільстві» (плани семінарів, практичні завдання, орієнтовні теми рефератів та есе, питання до дискусії, рекомендовану літературу до тем, аналітичне завдання), критерії оцінювання різних видів роботи, тестові завдання для самоконтролю знань. Призначене для вдосконалення науково-методичного забезпечення навчальної дисципліни «Цифровізація освіти: соціологічний ракурс» для студентів та студенток соціологічного факультету за другим (магістерським) рівнем вищої освіти за спеціальністю 054 «Соціологія», що навчаються за освітньою програмою «Цифровий соціум».
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; SOCIAL SCIENCES::Other social sciences; лідерство; партнерство; цифрове суспільство; соціальні технології; цифрові моделі лідерства