Теорема об изменении импульса системы частиц и о движении центра инерции - Терехов, Л.П. (My University, 2009)
Методичні вказівки присвячені вивченню студентами розділів курсу “Теоретична механіка”, пов’язаних с поняттями імпульса (кількості руху) та центра інерції, що являються фундаментальними динамічними характеристиками системи матеріальних точок. В них містяться контрольні питання для самоперевірки ступеня засвоювання відповідного теоретичного матеріалу, а також вказівки до розв’язування типових задач з докладним обговорюванням використаних при цьому відомостей з теорії.
Keywords: теоретическая механика