Інформаційна політика України в умовах російсько-української війни - Читова, Віолетта Олександрівна; Chytova, V. O. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Кваліфікаційна робота бакалавра присвячена дослідженню інформаційної політики України в умовах російсько-української війни.

The bachelor's qualification thesis is devoted to the study of Ukraine’s information policy under the conditions of the russian-ukrainian war.
Ukraine’s information policy in the context of the russian-ukrainian war
Керівник роботи : Авксентьєв Антон Олександрович, старший викладач кафедри політології, кандидат політичних наук
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects; інформаційна політика; дезінформація; стратегічна комунікація; медіа; російсько-українська війна; кібербезпека; information policy; disinformation; strategic communication; media; russian-ukrainian war; cybersecurity