Сталінські кадри. – 1951, 5 квітня. – № 9 (658) - Харківський державний університет імені О.М. Горького (Харків : Друкарня Харківського університету, 1951)
Заст. відповід. редактора В. Холодков. Тир. 500.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Харківський університет; 5 квітня 1951 року; історія Харківського університету; Kharkіv University; History of Kharkiv University; Харківський університет (сторінками періодичних видань)