Розвиток механізмів стимулювання менеджменту в системі корпоративного управління - Кобилєв, Леонід Олександрович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Мета дослідження полягає у розробці рекомендацій щодо вдосконалення механізмів стимулювання менеджерів вищої ланки управління корпорацій. Об'єкт дослідження - методи та механізми стимулювання менеджерів вищої ланки управління корпораціями. Предмет дослідження - організаційно-економічні та управлінські відносини, що виникають у процесі стимулювання праці менеджерів корпорації «МЕЛОТ-Україна».
Development of management incentive mechanisms in the corporate governance system
Керівник наукової роботи: Жадан Олександр Васильович, доктор наук з державного управління, професор кафедри економіки і менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; менеджери корпорацій; managers of corporations; стратегічний розвиток корпорації; strategic development of the corporation; корпоративне управління; corporate management