Шляхи удосконалення охорони земель на сучасному етапі земельних відносин - Роганін, Ю.В.; Ремінний, В.І. (My University, 2010)
Проведено аналіз змін і доповнень до Земельного кодексу України та інші нормативні законодавчі акти, розкрита відповідальність за порушення вимог земельного законодавства, розглянуто застосування до порушників земельного законодавства заходів дії відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення і Кримінального кодексу України.
Keywords: охорона земель; порушення земельного законодавства; проект землеустрою