Дихотомія «пролетарське - міщанське» як принцип організації художнього простору в п'єсі «Закут» М. Куліша - Кремінська, І.М. (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2007)
В статье предпринята попытка исследовать особенности художественного пространства драмы М. Кулиша «Закут». The article attempts to study the specifics of the art space of the drama by M. Kulish «Hut».
Keywords: Куліш; «Закут»; дихотомія