Визначники - Гиря, Н.П.; Полякова, Л.Ю. (Харкiвський нацiональний унiверситет iменi В. Н. Каразiна, 2012)
У навчально-методичному посiбнику зiбранi основнi визначення й факти, що стосуються теми Визначники. Ми вважаємо, що студенти вже знайомi з поняттям пiдстановки та її парностi. Основна увага придiляється рiзним методам обчислення визначникiв, при цьому ми не торкаємося застосувань визначникiв, якi традицiйно вiдносять до iнших тем курсу алгебри. Наведенi приклади розв’язання задач допоможуть засвоїти всi методи на практицi.
Посiбник мiстить 25 варiантiв iндивiдуальних завдань для здiйснення модульного контролю.
Keywords: матриця; визначник