Країнознавство: Завдання для практичної та самостійної роботи. Частина 2: Азія, Америка, Африка, Океанія - Грицак, Юрій Петрович; Коваленко, Роман Сергійович (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2019)
Завдання адаптовано для роботи з атласами видання 2016-2018 років. Мета практичних і самостійних робіт – закріплення навиків роботи з географічними картами, запам'ятовування просторового розташування головних географічних об'єктів країн, складання соціально-економічних характеристик макрорегіонів світу.
Keywords: країнознавство; практичні роботи; робочий зошит