Туристичне країнознавство : методичні рекомендації до вивчення дисципліни (для студентів спеціальності 242 «Туризм») - Гапоненко, Ганна Ігорівна; Парфіненко, Анатолій Юрійович (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2020)
Видання містить програму навчальної дисципліни, методичні матеріали до семінарських занять, організаційно-методичні рекомендації до самостійної роботи студентів та проведення контролю знань, методичні рекомендації до написання контрольних робіт, теоретичні питання для підготовки до підсумкового контролю. Методичні рекомендації розроблені для студентів спеціальності 242 «Туризм».
Keywords: туризм; країнознавство; туристичне країнознавство; туристичні ресурси