Організаційно-проєктні рішення закладу ресторанного господарства типу арт-кафе з українською кухнею - Гриценко, Олександра Анатоліївна; Hrytsenko, Oleksandra Anatolyivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Роботу присвячено розробці організаційно-проєктних рішень для відкриття нового закладу формату арт-кафе з українською кухнею. Проаналізовано особливості діяльності закладів формату арт-кафе в Україні та у світі. Висвітлено аналітично-дослідні дані щодо відкриття нового закладу. Обґрунтовано організацію закладу з економічної точки зору. Представлено пропозиції щодо удосконалення роботи підприємства в ході діяльності.

The work is devoted to the development of organizational and project solutions for the opening of a new establishment in the format of an art cafe with Ukrainian cuisine. The peculiarities of the activity of art-cafe establishments in Ukraine and in the world are analyzed. Analytical and research data on the opening of a new institution is highlighted. The organization of the institution is substantiated from an economic point of view. Proposals for improving the company's work in the course of its activities are presented.
Organizational and project solutions of an art-cafe-type restaurant with Ukrainian cuisine
Керівник: Червоний Віталій Миколайович, кандидат технічних наук, доцент кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи (кафедри готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій)
Keywords: SOCIAL SCIENCES; ресторанне господарство світу; Україна; арт-кафе; українська кухня; організаціно-проєктні рішення; економічне обґрунтування; концепція закладу; організаційні процеси; виробнича програма закладу; технічне оснащення закладу; персонал; просування на ринку; окупність; удосконалення діяльності закладу