Управління організацією в умовах цифровізації - Прокопова, Олександрівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення системи управління організацією в умовах цифровізації на прикладі ТОВ "КОМФІ ТРЕЙД". Об'єктом дослідження є процес управління організацією в умовах цифровізації на прикладі ТОВ "КОМФІ ТРЕЙД". Предметом дослідження постає сукупність теоретичних, організаційних, фінансових і поведінкових аспектів удосконалення системи управління торговельною компанією в цифровому середовищі.
Керівник наукової роботи: Кононенко Яна Володимирівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; управління організацією; удосконалення системи управління; сучасна цифровізація; людиноцентричний менеджмент