Функціональний клас хронічної серцевої недостатності та зміни гемодинамічних показників у пацієнтів у ранній післяопераційний період після імплантації кардіостимуляторів та серцевої ресінхронізаційної терапії - Коломицева, І.М.; Волков, Д.Є.; Лопин, Д.О.; Яблучанський, М.І. (My University, 2015)
Оцінка гемодинамічних показників в функціональних класах хронічної серцевої недостатності після імплантації електрокардіостимулятора.
Keywords: хронічна серцева недостатність; гемодинамічні показники; кардіостимулятор; ресинхронізаційна терапія