Суспільно-географічні аспекти розвитку цивільної авіації на прикладі Харківського регіону - Отечко, С.А. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2011)
У статті досліджено суспільно-географічні особливості діяльності цивільної авіації в Україні та в межах Харківсь-кого регіону. Проаналізовані деякі проблеми розвитку авіації загального призначення та подані шляхи покращення її робо-ти. Детально розглянуто чинники, що стимулюють розвиток авіації загального призначення в межах конкретного регіону. Описаний виробничий потенціал Харківського аеропорту.
Keywords: цивільна авіація; аеропорт