Раціональне використання та охорона земельних ресурсів - Тишковець, В.В.; Пересадько, В.А.; Опара, В.М.; Сінна, О.І.; Євдокименко, В.В. (My University, 2009)
Методичні вказівки призначені для студентів геолого-географічних факультетів, спеціальностей «Географія», «Екологія», спеціалізацій «Геоекологія», «Фізична географія та геоекологія», «Кадастр і моніторинг земель». Практичні роботи можуть виконуватися у спецкурсах «Раціональне використання та охорона земельних ресурсів» і «Картографічний метод дослідження».