Припинення шлюбу в разі його розірвання та визнання фіктивним: відмінності між правовими наслідками на прикладах судової практики - Розгон, Ольга Володимирівна (Харків : Фактор, 2018)
Безумовно, для вітчизняної правової системи випадки визнання шлюбу фіктивним не є новими, але досі залишаються суперечності на практиці, відповідно залишаються питання для обговорення, зокрема, щодо встановлення різниці в наслідках у випадку припинення шлюбу в разі його розірвання та визнання його фіктивним або неукладеним. Для того щоб суд ухвалив правильне рішення, йому мають бути надані належні докази, які б свідчили про намір кожного з подружжя укласти шлюб.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE