Тридцатилетие научно-педагогической и общественной деятельности профессора Алексея Петровича Грузинцева - Синцов, Дмитрий Матвеевич; Осипов, Иван Павлович; Багалей, Дмитрий Иванович; Пшеборский, Антон Павлович; Сінцов, Дмитро Матвійович; Осипов Іван Павлович; Багалей, Дмитро Іванович; Пшеборський, Антон Павлович (Харьков : Типография "Печатное дело", 1911)
Збірник включає біографічний нарис, хроніку об'єднаного засідання Математичного Товариства та Товариства Фізико-хімічних Наук на честь 30-річчя науково-педагогічної діяльності професора О. П. Грузинцева, промови та вітальні телеграми ювіляру.
Тридцятиліття науково-педагогічної та громадської діяльності професора Олексія Петровича Грузинцева
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science and ideas; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Грузинцев Алексей Петрович (1851-1919); Харьковский Императорский университет; Харьковское Математическое Общество при Харьковском Императорском унвиерситете; Общество Физико-химических Наук при Харьковском Императорском унвиерситете; список печатных трудов А. П. Грузинцева; Грузинцев Олексій Петрович (1851-1919); Харківський Імператорський університет; Харківське Математичне Товариство при Харківському Імператорському університеті; Товариство Фізико-хімічних Наук при Харківському Імператорському університеті; список друкованих праць О. П. Грузинцева